Prejsť na obsah

Spolupráca

21/03/2012

Je to o Vás, nie o nás. Buď budete spolupracovať medzi sebou, alebo Vaše super-ego Vás dotiahne do kaluže blata, v ktorom sa niektorí utopia a tí druhí budú sa opäť ťažko hrabať von z kaluže. Takto archanjel Michael sa vyjadril 30.06.2011. Nikdy som nepredpokladala, že táto správa sa stane skutočnosťou.

Amon_Ra síce povedal iba dve vety, ale má pravdu a to sú: Vyhrávam vďaka spolupráci. Vyhrávam vďaka mieru. Je to odpoveď, riešenie na konflikty, napätia, ktoré sa vytvorili vo svete.

 

Channeling s archanjelom Michaelom, 21.03.2012

Prosím ťa archanjel Michael, vysvetli mi niečo viac o spolupráci.

Spolupráca je spolu-pracovať, je to odovzdávať časť svojej činnosti svojho ja v prospech všetkého. V prospech všetkého znamená v prospech Vesmíru, Zemi, bytostiam, duchovnému poznaniu….Pri spolupráci nestrácate individualitu, ani slobodu, nerozdeľujete, nespájate, iba sa stávate súčasťou činnosti v nejakom projekte. Pri spolupráci vznikajú obavy a pochybnosti o danom projekte, ktoré nezávisle interpretujú jeho funkčnosť.

Niektorí majú strach spolupracovať, prečo?

Sú to zakorenené predstavy o tom, čo by sa mohlo stať, aby sa tomu vyhli, nechcú spolupracovať, jednoducho nedokážu prevziať zodpovednosť za svoje činnosti. Konali neúprimne voči sebe a to aj voči ostatným. Ich sebavedomie nie je očistené a nedúfajú o ich nádeji zmeniť to, pretože to ani nechcú.

 

Dosiahneme pokoj, ak začneme spolupracovať?

Áno, nielen to, rúcajú sa staré štruktúry a nájdu sa viacerí, ktorí tieto štruktúry nechcú pustiť, aj keď ich ovocie už dozrelo. Starý systém už dozrel, je čas nechať ho spadnúť. Nie je potrebné mať strach alebo obavy, je to zmena, je to prirodzené, že vaša neistota vynikla viac na povrch. Neistota ekonomiky, vzťahov, informácii…, to všetko súvisí so zmenou. Nie je to boj, ale odvaha je to, čo vám pomôže prejsť touto neistotou zmenou k lepšiemu. Potom nastane pokoj a nakoniec zistíte, že všetko, čo ste konali, bolo iba z vašej slobodnej vôle.

Máme spolupracovať, aj s tými, ktorí nechcú?

Spolupracovať so všetkým. Spolupracovať aj s tými, ktorí nechcú, majú iba strach pustiť to. Zrelé ovocie, nie je zlé ovocie, ale je to minulosť, niečo čo už bolo, prijali ste to.

Čo ak s niektorými projektami nesúhlasíme?

Tak spolupracujte. Vytvorte spoločný projekt, ktorý súhlasí so Všetkým. Môže to vyzerať náročne alebo nemožné, ale je to fakt, ktorý má pomôcť všetkým teda Všetkému. Podobne ako Amon_Ra Vyhrávam vďaka spolupráci. Vyhrávam vďaka mieru. Je to jeho projekt, o ktorý sa podelil so Všetkými. Zatvor oči a povedz mi aký je tvoj projekt?

Môj projekt: Milujem Všetko. Sme milovaní.

Miluješ Všetko. Sme milovaní. Vyhrávame vďaka spolupráci. Vyhrávame vďaka mieru. Už rozumieš? Každý jeden má v sebe projekt, ktorý zapadá do spolupráce. Nebojujete, ale spolupracujete.

 Bojujete proti tým, ktorí potláčajú vašu slobodu?

😀 Nie, je to hlúposť, sloboda sa nedá potlačiť, iba tak ego. 🙂

A takto nevedome bojujete za niečo, čo je nemožné. Všetky boje, vojny, rebelstvá znamenajú nevedomý útok už na zrelé ovocie – ego. Je to samotný boj, v ktorom bojujete iba vy sami proti sebe. Vyhráva ten kto spolupracuje, kto miluje, aj ten kto sa usmieva…. 😉

Ibaže ja v tom nevidím zmysel, čo ak vytvorí niekto projekt: Blbosti ma nezaujímajú.?

Vyhráva ten koho blbosti nezaujímajú. Nepozeraj sa na zmysel, ale na podstatu – spolupráca. Pripojil sa spoluprácou, alebo nie?

 Áno, aj tak spolupracoval, aj keď nechcel. Ďakujem ti Michael za tvoje slová.

4 komentáre leave one →
  1. xcorionxc permalink
    21/03/2012 18:53

    😦

  2. Aham.Fenix permalink
    21/03/2012 20:08

    Resurrection into Eternal Life

    Death

    He is many,
    He is one,
    He´s with Her who loves the sun,

    … complete poem I´ve made after reading Egyptian book of death in the name of Osiris.

  3. 23/03/2012 08:39

    Môj brácho.

    Ja ti to doplním.

    škoda, že sa nemôžeme porozprávať. 😦

    Dôverujem ti.

Pridaj komentár