Prejsť na obsah

Dve srdcia, jedno telo

24/08/2012
by

Človek je bytosť anjelskej a dračej podstaty, kde tá anjelská časť predstavuje dušu a dračia naše telá z mäsa a kostí. Toto spojenie činí človeka  tou najmocnejšou, najvznešenejšou  bytosťou. Tá moc v drieme v srdci každého človeka. Zatiaľ je uzamknutá lebo človek nedokázal ešte nájsť tu správnu cestu a ani ju nenájde pokiaľ sa nevzdá ilúzii materiálneho bohatstva a ilúzii, že môže ovládať iných.

Ľudské srdce tvoria dve srdcia, anjelské a dračie. Vo svojej podstate ľudia ako bytosti anjelské prebývajú v dračích telách.  V srdci človeka sa skrýva čakra, ktorá má svoju moc a jej prebudením nám naskytujú možnosti ako napr. ovládnuť gravitáciu, ale o tom inokedy…..

 Otvorenie srdcovej čakry nastáva keď sa anjelské a dračie srdce začnú zlaďovať. To, že každý má svoju cestu v živote a zmyslom bytia nie len prísť každý večer unavený z práce to už snáď predsa každý vie.

Ktorou cestou sa vybrať ? Cestou, na ktorej žiari srdce anjela alebo srdce draka?

Cesta k otvoreniu srdcovej čakry je medzi anjelskou a dračou cestou. V podstate sa musíme naučiť ako tieto dva srdcia zladiť. Pri sústredení sa iba na jedno srdce to druhé pomaly stráca tep a zaniká.

 Na túto spoločnú cestu sa je potrebné vydať pripravený. Srdce draka je mocné a dokáže ovládať hmotu. Práve táto moc nad hmotou láka veľmi veľa ľudí a spôsobí to, že zabudnú na lásku. Neberte hmotu ani moc nad ňou ako niečo zlé.  Zlá je len túžba po hmote ktorú ľudia nezvládajú. Tejto túžby sa je potrebné vzdať skôr ako nám naše dračie srdce poskytne svoju moc. Pomôže nám naše druhé srdce anjelskej podstaty a preto si ho najprv musíme prebudiť. Anjelské srdce nám rozžiari jedine láska. No ako v anjelskom srdci prebudiť lásku na to už musí prísť každý sám, dakedy si stačí len spomenúť. Táto láska je dôležitá aj na prekonanie vnútorného strachu, hnevu a všade spomínaného ega. Strach a ego neporazíte tým, že ho silou mocou potlačíte… to nie je láska. Dajú sa poraziť tým, že ich prijmete a odpustíte. Doslova ich prežiarite a transformujete.

 Ten ktorého neťaží vnútorný strach, túžba ovládnuť druhých, dokáže anjelské srdce zladiť s dračím. Nechápte to tak, že dračie srdce je niečo zlé čo musíte skrotiť. Berte ho ako priateľa, ktorému keď dáte lásku zmení sa na vášho najsilnejšieho spojenca. Srdce draka má svoje pudy, napríklad telesné. Tie je potrebné „usmerniť“.  Usmerniť neznamená silou potlačiť, znamená to naučiť sa ich ovládať a zmeniť ich podstatu. Naučiť ich, že ich podstatou musí byť láska. Usmerníte si pudy, túžby a dračie srdce sa stane pokojnejším. S takým srdcom sa dá spriateliť omnoho jednoduchšie. 🙂

Prebuďte vo svojich anjelských srdciach lásku, tú dajte dračiemu srdcu a zjednotíte ich. Keď máte pocit, že anjelské srdce má vyššiu frekvenciu ako dračie, tak zvyšujte frekvenciu draka a podobne, aby ste dosiahli ich rezonanciu. Zjednotením uvoľníte tu najväčšiu moc a to moc srdca. Stačí to len skúsiť a aj pri tom najmenšom úspechu o zladenie  hneď pocítite v  srdci to teplo. Ten pocit stojí zato 🙂

P.S. : Gramatické chyby si prosím nevšímajte 😀

8 komentárov leave one →
  1. 26/08/2012 14:30

    anjelsku cast srdca netreba usmernovat? staci draciu? to preto ze ta anjleska je ten boss a ta dracia ten pako?ale inac kamos? 😆

  2. 26/08/2012 15:17

    Vieš veci, o ktorých som doposiaľ ani netušila.

  3. 03/09/2012 20:25

    Toto som myslel tým keď som sa pýtal, že ako spojím oheň s vodou. 🙂

  4. 19/10/2012 11:44

    Prenesením pozornosti do srdcovej čakry budete vnímať na vyššej frekvencii. Ak sa vaša duša počas tohoto procesu prebudí, ukáže vám svoje tóny lásky. Takže len buďte vo svojom strede a preciťujte aspoň 10 min. denne. Časom sa tento proces stane pre vás automatickým. Čím budete bližšie k Bohu a svetlu, budú tie tóny lásky preciťované so silnejšou intenzitou. To teplo v hrudi bude silnejšie a vaša žiara intenzívnejšia. Toto je to, čo má vyzdvihnúť vaše vedomie-ducha vyššie. Presunúť pozornosť z nišších čakier do vyšších a otvoriť sa láske samých seba, láske k Bohu.

    Pekný deň všetkým.

  5. LionThor permalink
    27/08/2013 19:21

  6. Ľubo permalink
    13/09/2013 18:59

    ešte funguje táto stránka vôbec???

    • daeduwen permalink*
      28/09/2013 05:40

      🙂 ešte nebola zrušená, ak sa pýtaš na toto

      • Asteroxix permalink
        01/10/2013 18:20

        a za to som moc a moc vďačný, našiel som tu mnoho 🙂

Pridaj komentár